Tuin laten ontwerpen Naaldwijk

Tuin laten ontwerpen Naaldwijk

Tuin laten ontwerpen Naaldwijk

U wilt een tuin laten ontwerpen in Naaldwijk? Daarbij zoekt u naar vakbekwame hoveniers die uw tuinwensen kunnen vervullen. U wilt niet alleen een mooie tuin in de lente, maar wil ieder seizoen kunnen genieten van uw tuin. U bent bij VME Hoveniers gelukkig aan het juiste adres. Wij van VME Hoveniers zijn ervaren hoveniers in tuinontwerp, –aanleg en –onderhoud. Naast het omzetten van uw wensen in een mooi ontwerp, realiseren we dit ontwerp op maat. We creëren uw droomtuin die ieder seizoen in volle glorie gezien kan worden.

Wat is tuinontwerp?

Tuinontwerp houdt in dat we een ontwerp op maat maken voor uw tuin. Dit is een gedetailleerd ontwerp, waarbij er aandacht is voor bestrating, bemesting en beplanting. Want met de goede bemesting voor uw bloemen, planten, struiken en bomen, kunt u het hele jaar door genieten van uw mooie groene tuin! Omdat beplanting op elkaar is afgestemd, vormt uw tuin een mooi geheel. Bij de aanleg van uw tuin moet u wel rekening houden met zon- en schaduwplekken, overkapping, erfafscheiding, verlichting en beregening.

Tuin laten ontwerpen Naaldwijk
Tuin laten ontwerpen Naaldwijk

Professioneel tuinontwerp

Onze hovenier brengt tijdens het eerste gesprek uw tuinwensen in kaart. Hierbij is het handig om foto’s te laten zien. Want hierdoor kan onze ervaren vakman het tuinontwerp nog meer afstemmen op uw tuinwensen. Met de grootste precisie tekent de deskundige hovenier een ontwerp op schaal. Hierbij krijgt u ook een idee over de indeling van uw tuin. Vervolgens komt u naar ons op locatie voor de presentatie van het tuinontwerp op maat. Uw feedback op het ontwerp vormt een belangrijk onderdeel van de presentatie. Ook kunt u vragen stellen en advies vragen aan onze hoveniers. Na de presentatie past onze ervaren vakman het tuinontwerp op uw tuinwensen aan.

Tuin laten ontwerpen in Naaldwijk?

Uw tuin laten ontwerpen in Naaldwijk? Onze hoveniers verlenen de beste service en houden u geregeld op de hoogte van de voortgang. Mocht u vragen hebben over tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen  voor tuinontwerp in Naaldwijk, Rijswijk, ‘s-Gravenzande en omgeving!