Over ons

Ellipse About.png
Whatsapp Image 2021 11 19 At 14.39.37

Uw tuin in goede handen

Bij VME Hoveniers is uw tuin in goede handen. Onze hoveniers maken uw tuin tot een waar paradijs. Omdat we een allround hoveniersbedrijf zijn, hebben we ervaring en kennis van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. We geven u de beste service door naar uw wensen te luisteren, met u mee te denken en uw tuin op maat te maken. We bellen u geregeld op, zodat u verzekerd bent van een goed resultaat. Wanneer u tevreden bent over onze service, zijn wij ook tevreden. Ons hoveniers bedrijf is met name werkzaam in Westland en heeft daardoor de Westlandse mentaliteit.

 

Vele handen maken licht werk

Onze hoveniers weten van wanten. Naast gedegen vakkennis, hebben onze medewerkers ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Op het gebied van tuinen kunnen wij u volledig ontzorgen. Omdat we ontzettend bedreven zijn in het beheer van tuinen, bent u bij ons verzekerd van kwaliteit en service. Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Een afspraak is zo geregeld. Mocht u tussendoor nog vragen hebben, laat het ons vooral weten.

Een gezonde tuin is een lust voor het oog. Het wemelt van het leven, ieder seizoen op een andere manier. We helpen u graag met uw tuin, omdat we weten hoeveel een tuin toevoegt aan uw woongenot. Wilt u een gezonde tuin? Kies dan voor VME Hoveniers, omdat:

✔ we kennis van zaken hebben;
✔ we uw droomtuin kunnen realiseren;
✔we service op maat bieden;
✔ we geregeld bij u checken of we op de goede weg zijn;
✔ al vele klanten blij maakten met hun ideale tuin. 

Bij VME Hoveniers is uw tuin dus in goede handen. Wilt u weten welke diensten binnen ons allround hoveniersbedrijf vallen? Neem gerust contact met ons op! 

 
001 Seed.png

Een gezonde tuin, onze specialiteit

 

25 JAAR