Tuinontwerp & aanleg

Ellipse About.png
Werk123 1

Tuinontwerp & aanleg

Tuinontwerp en aanleg van uw tuin neemt de nodige tijd in beslag, maar is een ontzettend goede investering. Zeker wanneer uw droomtuin verwezenlijkt wordt en u hier elke dag van kunt genieten. U deelt met ons hoe uw droomtuin eruit moet zien en wij realiseren deze droomtuin op maat in een uniek ontwerp. We luisteren naar al uw wensen en zorgen voor een passend ontwerp binnen uw budget. Dit tuinontwerp kunnen we voor u realiseren door middel van vakkundige tuinaanleg.

Tuinontwerp

In een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen in kaart, zodat we een duidelijk beeld hebben van uw droomtuin. Dit beeld verwerken we in uw tuinontwerp op maat. Hierbij besteden we aandacht aan het beplantingsplan en het op schaal maken van uw ontwerp. In het ontwerp vindt u de nieuwe indeling van uw tuin. Tijdens de presentatie van het tuinontwerp bespreken we welke materialen u wilt gebruiken om uw droomtuin op maat te laten maken. U helpt ons trouwens enorm met het geven van feedback, zodat we aanpassingen kunnen doen. En we geven u uiteraard ook een kostenplaatje van de aanleg van uw tuin. Na akkoord beginnen we met de daadwerkelijke tuinaanleg. Onze hoveniers leggen op professionele wijze uw tuin aan. Zo verrichten zij grondwerk en zorgen ze voor de beplanting.

Tuinaanleg

Onze allround hoveniers leggen uw tuin vakkundig en snel aan. De vakhoveniers verrichten grondwerk, zorgen voor de beplanting, het afbreken van tuinobjecten en het opruimen van uw huidige tuin. Daarna starten ze met het aanleggen van uw tuin op maat. De verhardingen en bouwkundige elementen worden aangelegd, waardoor u langzamerhand uw droomtuin ziet ontstaan. Met de beplanting komt er nog meer leven in uw tuin. Elk seizoen groeien er andere planten en struiken. Onze hoveniers lopen als laatste alles nog even goed na voordat ze uw tuin opleveren. Begint u alvast met dromen van uw op maat gemaakte tuin? Dan zorgen wij voor de realisatie van uw droomtuin!

Ellipse About.png
Img 20190121 Wa0002