Tuinonderhoud

Ellipse About.png
40

Tuinonderhoud door ons allround hoveniersbedrijf

Professioneel tuinonderhoud is één van de services die allround hoveniersbedrijf VME Hoveniers u biedt. We weten hoe fijn het is om elk seizoen opnieuw te kunnen genieten van uw tuin. Met onze ervaring en kennis buigen we ons over uw tuin en veranderen deze in een oase van kleur. Hiervoor zijn diverse werkzaamheden nodig. Denk hierbij aan snoeien, bemesten, gazononderhoud en vijveronderhoud. In onze onderhoudscontracten vermelden we wat uw tuin nodig heeft. We verzorgen allround tuinonderhoud, want uw tuin moet tenslotte het gehele jaar een plaatje zijn.

Tuinonderhoud, snoeien en bemesten

Onder ons tuinonderhoud vallen dus diverse diensten, zoals snoeien en bemesten. We snoeien uw struiken of bomen snel en vakkundig met de beste apparatuur. Onze hoveniers gaan zo snel mogelijk voor u aan de slag op locatie. Naast het snoeien van uw struiken of bomen, heeft uw tuin een gezonde voedingsbodem nodig. Alleen een dergelijke rijke bodem zorgt voor groeiende planten en struiken. Daarvoor stellen we een bemestingsplan op en bemesten vervolgens de bodem van uw tuin. Het bemestingsplan is trouwens volledig afgestemd op de planten, struiken en bomen in uw tuin. Uiteraard verzorgen onze hoveniers de bemesting voor u.

Onderhoud aan uw gazon of vijver

Onderhoud aan uw gazon of vijver valt eveneens onder ons allround tuinonderhoud. Zo heeft uw gazon de juiste verzorging nodig. Omdat wij weten hoe we dit het beste doen, maken we dit elk seizoen voor u in orde. Ongeacht het seizoen geeft een groen gazon kleur aan uw tuin. Ook kunt u uw tuin opfleuren met een vijver die barst van het leven. Een vijver vraagt om onderhoud, zodat het vijverwater helder blijft en vissen kunnen leven. Oeverplanten en bloemen aan het wateroppervlak maken de verzorging van uw vijver compleet.

Tuinonderhoud nodig? Hebt u geen tijd om uw tuin te onderhouden of wilt u het onderhoud aan een expert overlaten? Wij helpen u graag met het creëren van uw droomtuin gedurende alle seizoenen. Neem gerust contact met ons op voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud!

Ellipse About.png
41